Är Ygeman lämplig

1497650789
Tjommen, som lovade att 80 000 “flyktingar”, som saknade asylskäl, skulle utvisas på stört, och som av någon outgrundlig anledning tycks vara påtänkt till att så småningom efterträda riksklanten.

Vad anbelangar hans enastående meriter, så var det bekant att han började sin poltiska karrlär som fackklubbsordförande på den lokala Konsumbutiken i Högdalen och att hans universitetsutbildning består av en termins studier i kriminologi, som resulterade i ett obefintligt antal högskolepoäng. Därmed fullbordades hans universitetsutbildning.

Ännu snabbare tycks han ha avvecklat sin militära skolning.
Goddagspilten Ygeman kommenterar sin värnpliktsutbildning så här: “Jag ryckte in, men ryckte snabbt ut. Efter fem dagar begärde jag vapenfri tjänst.
I grunden är jag nog ganska pacifistiskt lagd.”

Sedan slapp han, av okända skäl, undan även den vapenfria tjänsten.
Nu visar det sig, att den blivande inrikesministern även lyckades med konststycket att med fenomenal fermitet fixa trettio stycken betalninganmärkningar, när han befann sig ”i en period mellan ströjobb och arbetslöshet”.
Han hade “dålig ekonomi” påstår han.

Så dålig var den, att han inte hade råd att betala vare sig studielånen eller bilförsäkringen.
Den senare överlät han till Trafikförsäkringsföreningen.

“som resulterade i ett obefintligt antal högskolepoäng.
Därmed fullbordades hans universitetsutbildning.” Går nog att applicera på de flesta av dessa pampar. De är kriminella, korrupta och ovärdiga. Men sådan är socialismen. Det är så de tar sig till toppen.

Inrikesminister Anders Ygeman (s) har varit yngre och vi vet alla att allt man gjort tidigare ska användas för att döma lämpligheten som minister, t ex en obetald TV-licens.

Ygeman visar sig ha smitit från hyran när han utan hyresvärdarnas vetskap ska ha drivit ett kollektiv, som totalkvaddade en villa. Därtill hade han ett 30-tal ärenden hos Kronofogden, och allt detta var medan han tydligen var SSU-ordförande.
Bäva månde riket.Older Post →