Anna, 24: “Jag hade sex med två bröder samtidigt – de visste ingenting

Ibland är det svårt att bestämma sig vem man vill ha – och varför skulle man?

Anna från Mellansverige dejtade och träffade två bröder under en månads tid – helt ovetandes om varandra. För Nyheter24 har hon berättat om hur det var.
anna-sex-broder

“Det var under året 2011 som jag började dejta en kille jag hade flera gemensamma vänner med. Han var en riktig “fuckboy” som red lite på att han spelade hockey. Tjejer trånade så mycket efter honom, vilket han älskade.

I början var jag med honom bara för att det var en kul sak, men vi började umgås mer och berättade att vi tyckte om varandra. Men ändå såg jag att han skrev med andra tjejer, och tänkte att jag inte behövde sluta med det heller.

Jag började prata med en person som jag tyckte var rolig och såg bra ut. Vi träffades en kväll, och dagen efter träffade jag den andra killen.

Ett tag dejtade jag båda och visste att de kände varandra, eftersom de båda spelade hockey. Men sedan fick jag reda på att de var bröder.
Jag tyckte att det var konstigt att jag inte visste om det, men sedan började jag se det som en spännande grej som var förbjuden. Jag fortsatte träffa dem båda, minst en gång i veckan.

När jag till slut berättade för bröderna att jag hade träffat dem samtidigt, ville de fortsätta träffa mig på ett villkor: att jag slutar träffa den andre.

Jag sa ja till båda, för jag tyckte de var superhärliga. Dessutom var det roligt att ha makten då bröderna trodde att de kunde få vem de vill runt sitt lillfinger, men inte mig.

Till slut pratade bröderna med varandra och då blev det kaos.

Det var kul så länge det varande, tänkte jag, men nu några år senare är det inte speciellt snällt av mig att göra något sådant. Jag menar, jag tyckte ju att de var fuckboys som lekte med tjejer. Men jag gjorde exakt likadant. Gör det mig då till en fuckgirl?”

← Newer Post